Welkom bij
aquarium speciaalzaak Aquariumgek

Wat maakt Aquariumgek zo speciaal?

Groot assortiment aan zoetwatervissen

Gegroeid vanuit de hobby hebben wij momenteel een assortiment met meer dan 500 verschillende zoetwatervissen zwemmen.

Eigen quarantaine afdeling

Wij een ruime quarantaine afdeling, hierdoor kunnen wij naast eigen kweek ook zelf onze vissen importeren.

Actief assortiment

Alle vissen die u hier op de website vindt hebben wij momenteel ook daadwerkelijk op voorraad.

Ook voor al uw aquariumbenodigdheden

Wij hebben een ruim assortiment aan hardware en scape benodigheden. Deze zijn niet verkrijgbaar op de webshop, maar neem gerust contact met ons op!

Tweede paasdag OPEN!

Tweede paasdag zijn wij geopend van 12.00 tot 17.00 uur.
Eerste paasdag zijn wij gesloten!

Wat onze klanten zeggen

Als wij iets belangrijk vinden, is het wel wat onze klanten over ons vinden. Wij doen altijd ons uiterste best om de klanten zo goed mogelijk te helpen, met zicht op de toekomstige leefsituatie van de vissen.

  Ik kom al jaren bij Aquariumgek voor mijn aquariumbenodigdheden. Ze hebben altijd precies wat ik nodig heb en hun prijzen zijn zeer redelijk. Bovendien is het personeel altijd vriendelijk en bereid om te helpen. Ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen!

  Aquariumgek is mijn go-to winkel voor al mijn aquariumbehoeften. De kwaliteit van hun producten is uitstekend en hun klantenservice is ongeëvenaard. Ze hebben me zelfs geholpen toen ik problemen had met mijn aquariumfilter. Ze namen de tijd om het probleem te diagnosticeren en hielpen me de juiste onderdelen te vinden om het te repareren. Geweldige service!

  Ik ben enorm tevreden met de service bij Aquariumgek! Het personeel is zeer deskundig en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Ze hebben een geweldige selectie van vissen en aquariumbenodigdheden. Mijn aquarium ziet er nu fantastisch uit, allemaal dankzij hun hulp!

  Ik ben onlangs naar Aquariumgek gegaan om wat decoraties voor mijn aquarium te kopen. Ze hebben een breed assortiment en ik vond precies wat ik zocht. Het was erg druk op zaterdag, waardoor ik minder goed kon vinden wat ik zocht. Desondanks ben ik zeer tevreden met mijn aankoop.

  Als beginnende aquariumliefhebber was ik op zoek naar een winkel die mij kon helpen met het opstarten van mijn eerste aquarium. Bij Aquariumgek vond ik precies wat ik nodig had. Ze hebben me geholpen met het kiezen van de juiste vissen en planten, en gaven me waardevolle tips voor het onderhoud. Topwinkel!

Onze blogs

Naast het verkopen van alle aquarium benodigdheden en vissen, houden wij u graag op de hoogte met allerlei informatie over uw aquarium en de zorg hiervoor.

Product Filters

Zoeken...

Zoeken...

Categorieen

Categorieen
 • Vissen (310)

Plaats in het aquarium

Plaats in het aquarium
 • boven (143)
 • midden (221)
 • onder (210)

Werelddeel

Werelddeel
 • Afrika (38)
 • Australië (3)
 • Azië (75)
 • Europa (1)
 • Midden-Amerika (21)
 • Noord-Amerika (13)
 • Zuid-Amerika (147)